Evropa Sad

Pes Mujovic

Šest glavnih razloga zašto treba da pristupiš pokretu Evropa Sad

1. Evropa sad 1, Evropa sad 2, Evropa sad 3...

Pokret Evropa sad je formiran sa osnovnim ciljem da bolje živiš. Povećanje tvoga standarda je zadatak koji se neće zaustaviti nakon Evrope sad 1, Evrope sad 2, Evrope sad 3…

2. Odličan poslovni ambijent

Evropa sad stvoriće dobar poslovni ambijent, sa jasnim pravilima poslovanja, koji će biti poželjan za sve preduzetnike. Taj prostor biće cijela Crna Gora. Postaćemo zemlja šansi u kojoj svako ima svoje mjesto.

3. Ukidanje "državne mafije" i pravna bezbjednost

Jasnoća, transparentnost i pravna bezbjednost podrazumijevaju da će država preuzeti odgovornost za tvoj stabilan život i pružiti finansijske i poslovne šanse koje će izvući Crnu Goru iz sive ekonomije i šverca narkotika i duvana. Dokazali smo da Crna Gora može opstati bez kriminalnih tokova novca. To automatski znači put u pravnu bezbjednost i ukidanje “državne mafije.”

4. Trebaš nam

Evropa sad je pokret koji ima svoj cilj. Otvoreni smo za svakoga ko želi da nam se pridruži i ima iskrene želje da se zajedničke potrebe građana ostvare. Svako ko je pristupio pokretu, a ima neke druge, lične ciljeve, koji ometaju naš put, sam će uvidjeti da ovaj pokret nije za njega. Napustiće ga kao što se i do sada dešavalo pojedincima na odgovornim pozicijama. Srećom sve više stručnih građana uviđa našu iskrenost i efektnost. Sa njima smo sigurniji da ćemo postići ono o čemu svi u Crnoj Gori sanjamo.

5. Mi smo čuvari vaše pobjede iz 2020.

Pokret Evropa sad baštini stavove koji su doveli do pobjede na izborima 2020. godine. Naš je zadatak da ispunimo nade onih koji su tada glasali za promjene. Udružimo se! Udružimo znanje! Pokret Evropa sad te treba da poneseš dio odgovornosti i doprineseš društvu.

6. Ispunjavamo ono što obećamo

Crna Gora i njeni građani zaslužuju visok životni standard. Dosta je bilo praznih priča kojih smo se naslušali u prošlosti, a pojedinci ih i danas forsiraju. Želimo konkretan rad i konkretne rezultate. Mi imamo tim koji funkcioniše po tom principu. Ko nam se pridruži znači da je spreman za najveće izazove.

Klikni i posjeti veb-sajt